Gå til indholdet
Logo
Menu

Fjernundervisning

På grund af Corona-virus/COVID-19 er vores skoler som bekendt lukket ned i en periode. Indtil vi åbner igen, har du som elev stadig både ret og pligt til at modtage undervisning. Derfor kører skolerne fjernundervisning.

På denne side finder du information omkring, hvordan du bliver klar til at modtage fjernundervisning. Siden bliver opdateret løbende.

Information til elever

På grund af Corona/COVID-19 er vores skoler som bekendt lukket ned i en periode. Indtil vi åbner igen, har du som elev stadig både ret og pligt til at modtage undervisning. I stedet for at møde op på skolen skal du i stedet følge med via de online-kanaler, din underviser har instrueret dig i. Det er her, du modtager undervisning.

Når du løser dine opgaver som aftalt, undgår du fravær og at blive trukket i skoleydelse. Vi er her for at støtte dig, så du lærer mest muligt og stadig kan nå dine uddannelsesmål, selvom du modtager hjemmeundervisning. Derfor er det vigtigt, at du bruger dine undervisere og vejledere og tager telefonen, hvis de prøver at komme i kontakt med dig.

Altså:

  • Du skal arbejde hjemmefra og holde kontakt med din underviser
  • Du får opgaver online
  • Du får skoleydelse, hvis du løser dine opgaver
  • Du betaler ikke for mad
  • Hvis du bliver syg, skal du sygemelde dig hos din underviser

VI VED GODT, DET ER RIGTIGT SVÆRT AT GÅ I SKOLE LIGE NU, DERFOR ER VI HER FOR DIG.

Fjernundervisning

Sådan kommer du i gang - se videoen her.
Vi har lavet en video, der guider dig igennem opstart af computer og hvordan du får adgang til Office 365, så du kan blive klar til fjernundervisning.

Sådan bruger du din smartphone - hent vejledningen her.
I denne vejledning kan du se, hvordan du kan bruge din smartphone til fx. at læse din mail eller bruge team.