På køkken/kantinelinjen samarbejder vi i en intens og humørfyldt atmosfære, hvor tillid og respekt for den enkelte har høj prioritet.

 

Arbejdsopgaver:
Køkkenets elever og lærere har ansvaret for bespisning og servicering af skolens elever, medarbejdere, gæster og kursister samt arrangementer på skolen og mad ud af huset.

Der lægges stor vægt på:
• At maden fremstilles på basis af friske råvarer og hjemmelavede produkter.
• At maden er sund og kulinarisk.
• At fremstillingen er økonomisk
• At der overholdes fastsatte tidsfrister.
• Menu sammensætning.
• Orden og hygiejne.
• Service og kvalitet.
• Sikkerhed og arbejdsmiljø.

 

 

Færdigheder; Eleverne opnår erfaringer og viden inden for følgende områder:
• Fremstilling af varme og lune retter.
• Fremstilling af smørrebrød.
• Bagning af brød, boller og kager.
• Anretning og afrydning.
• Opdækning og afrydning til møder og arrangementer.
• Rengøring og opvask.