
På køkken/kantinelinjen samarbejder vi i en intens og humørfyldt atmosfære, hvor tillid og respekt for den enkelte har høj prioritet.
Arbejdsopgaver:
Køkkenets elever og lærere har ansvaret for bespisning og servicering af skolens elever, medarbejdere, gæster og kursister samt arrangementer på skolen.
Der lægges stor vægt på:
• At maden fremstilles på basis af friske råvarer og hjemmelavede produkter.
• At maden er sund og kulinarisk.
• At fremstillingen er økonomisk
• At der overholdes fastsatte tidsfrister.
• Menu sammensætning.
• Orden og hygiejne.
• Service og kvalitet.
• Sikkerhed og arbejdsmiljø.

Færdigheder; Eleverne opnår erfaringer og viden inden for følgende områder:
• Fremstilling af varme og lune retter.
• Fremstilling af smørrebrød.
• Bagning af brød, boller og kager.
• Anretning og afrydning.
• Opdækning og afrydning til møder og arrangementer.
• Rengøring og opvask.