Gå til indholdet
Logo
Menu
For elever

Praktisk info

Fjernundervisning pga. risiko for Coronavirus

På nuværende tidspunkt er FGU Himmerlands skoler lukket og der er derfor fjernundervisning for indskrevne elever. Du kan se mere om, hvordan du kommer i gang, her.

 

Tilmelding til FGU Himmerland

Hvis du er interesseret i at starte på FGU, skal du henvende dig til dine lokale KUI-vejledere (tidligere UU-vejledere). De kan fortælle dig mere om uddannelsen og de forskellige spor, ligesom de kan hjælpe dig med at afklare hvilken vej, der er den rette for dig. Du kan finde din vejleder her.

 

Skoleydelse

Som elev på FGU modtager du hver måned skoleydelse. Skoleydelsen afhænger af, om du er over eller under 18, samt om du er hjemmeboende eller udeboende. Ved manglende fremmøde, kan du blive trukket i skoleydelse. Du kan se taksterne pr. uge herunder:

Under 18: 365,- pr. uge.
Over 18 hjemmeboende: 634,- pr. uge.
Over 18 udeboende: 1.472,- pr. uge.

Desuden gives der tillæg, hvis man er forsørger. Du kan se taksterne pr. uge herunder:

Forsørgertillæg ikke-enlige: 569,- pr. uge.
Forsørgertillæg enlige: 1.424,- pr. uge.

 

Sygemelding

Hvis du bliver syg, skal du ringe til din skole mellem kl. 8.00 - 9.00 og melde dig syg. Du skal ringe på telefonnummeret:

TLF. 98 52 72 00

Mad

Alle elever får et eller flere sunde måltider hver dag. Prisen for dette er 20,- pr. dag, som trækkes i skoleydelsen. Maden er lavet af eleverne på skolens linje: Mad og ernæring.

 

Rygning

Skolen er røgfri og man må dermed ikke ryge i skoletiden eller på skolens område. Læs reglerne her.

 

Ungdomskort

Som elev på FGU Himmerland har du ret til transportrabat i form af ungdomskort. For at blive godkendt, skal du kontakte administrationen på din skole. Et ungdomskort koster ca. 374,- pr. måned, men det betales kvartalsvis. Prisændringer fra NT kan forekomme. Læs mere om ungdomskortet hos NT.

 

Fredagscafé

Den sidste fredag i hver måned arrangeres fredagshygge for eleverne. Der arrangeres aktiviteter, der passer til årstiden, og eleverne får lidt lækkert at spise og drikke. Der serveres ikke alkohol. Arrangementet foregår fra kl. 12.30 til 14.00.

 

Skema

Skolernes skemaer kan ses her.
Ferieplanen kan ses her.

Seneste nyheder

09.03.2020

Information om Coronavirus

Vi beder alle om at læse med her for at forebygge smitte.

Læs nyhed
Curology Titp0o0ue70 Unsplash
08.03.2020

Fridage grundet seminar for lærere

Læs nyhed
Hero Detail Nyhed Velkomstprogram1820x1366px
Gå til nyheder