Gå til indholdet
Logo
Menu
Om FGU Himmerland

Fokus på personlig udvikling og faglig vækst

FGU Himmerland arbejder for, at alle unge i Vesthimmerland, Mariagerfjord og Rebild Kommuner skal have de rette forudsætninger for uddannelse, der understøtter deres personlige udvikling og faglige vækst.

FGU er udviklet til at rumme elever med forskellige behov og ønsker for en ny vej ind i en erhvervsuddannelse, gymnasial uddannelse, beskæftigelse eller andet. Vi finder det derfor centralt, at vores uddannelsestilbud formes efter eleverne, der bruger dem og ikke omvendt. Vores struktur, mangfoldige gruppe af undervisere og faglige temaer giver plads til at planlægge individuelt tilpassede forløb, der møder den enkelte elev i øjenhøjde.

Row Om1522x934px

FGU Himmerland er allerede nu præget af stærke fællesskaber. Vi holder et skarpt fokus på at etablere og styrke fællesskab på tværs af forskelligheder, institutioner og elever. For os er det konstruktive og velfungerende samarbejde både en ambition, en forventning og en nødvendighed.

FGU Himmerland har høje ambitioner om at bidrage til den uddannelsespolitiske målsætning om, at mindst 90 procent af alle unge under 25 år har gennemført en ungdomsuddannelse eller har tilknytning til arbejdsmarkedet i 2030. Målet er derfor, at eleverne først forlader FGU Himmerland, når de er klar til videre uddannelse eller beskæftigelse.

FGU Himmerland tilstræber altid at træffe bæredygtige valg hvad angår mennesker, miljø og klima. Vores vision er at sætte et positivt aftryk på lokalsamfund, mennesker og miljø med udgangspunkt i et grønt værdisæt.

Læs nyheder

Kontakt os