Når du starter på FGU Himmerland, bliver du budt velkommen på basislinjen. Her bliver der mulighed for at starte op på skolen i rolige omgivelser og blive fortrolig med dine nye dagligdag.

 

Basislinjen er FGU-Himmerlands velkomstlinje, her er der mulighed for at blive fortrolig med skolen uden der bliver stillet alt for store faglige krav. Vi får styr på jeres papirer såsom; NemID, Lønkonto, Uni-login, oprettelse på skolens uddannelsesportal og eventuelt buskort. Efter du har fået styr på ovenstående, skal du vælge linje. Så er der styr på tingene, når du har fundet ud af hvilken linje du gerne vil videre til.

 

Der kan være ventetid med at blive flyttet såfremt linjen er fyldt op. Hvis du er uafklaret med hvilken linje du skal vælge, er det muligt at komme i praktik af 14 dages varighed på de forskellige linjer FGU tilbyder for at tilsikre, at du kommer på den linje der netop passer dig bedst. Mens du opholder dig på Basislinjen vil vi bruge tiden på en masse forskellige emner – primært dagligdags gøremål såsom madlavning, bagning, hygiejne, lære om rengøring.

 

Vi udfører let vedligeholdelse af skolens ydre områder og løser småopgaver både ude og inde. Generelt vil det være emner, som du vil kunne have glæde af i dit liv uden for skolen.

 

Vi ser ligeledes dokumentarprogrammer om samfund og miljø mm. Der vil også være mulighed for selv at komme med forslag til hvad man gerne vil lære mens man går på Basis.

20200529_101457